AVAINLUKUJA LIIKETOIMINTATIETOISILLE ASIANAJOTOIMISTOILLE

2. maaliskuuta 2018

Hyvin menee – vai meneekö?

Kuulin hiljattain tarinan asianajotoimistosta, joka palkkasi uuden talousjohtajan. Tämä halusi luonnollisesti tietää, kuinka yrityksen liiketoiminta sujui. Toimitusjohtajan mukaan hienosti; liikevaihto oli kasvanut mukavasti edellisvuoteen verrattuna. Jatkokeskustelut paljastivat kuitenkin henkilökulujen kasvaneen huomattavasti sitäkin enemmän.

MATKALLA GDPR-VALMIUTEEN - CSI:N KOKEMUKSET

8. helmikuuta 2018

”GDPR tulee – oletko valmis?”

Google löytää yllä olevalla haulla sekunnin murto-osassa 7900 osumaa. Tieto siitä, ettei ole ainoa, ei silti lievitä tuskaa. EU:n tietosuoja-asetuksen voimaantuloon on nyt 106 päivää.

Hyvä asiakaspalvelu on yrityksen paras erottautumisvaltti

20. joulukuuta 2017

Mikä on sinun paras asiakaspalvelukokemuksesi?

Jokaiselle on tullut vastaan niin hyviä kuin huonojakin asiakaspalvelutilanteita. Valitettavan usein huonot kohtaamiset jäävät mieleen. Hyvät unohtuvat, elleivät ne ole todella hyviä. Pystytkö palauttamaan mieleesi, missä ja keneltä olet saanut poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua?

...

Legal Tech on kasvussa Pohjolassa

5. lokakuuta 2017

LegalWorksin nyt jo kolmatta kertaa järjestämä Nordic Legal Tech Day Tukholmassa on tuplannut osallistujamääränsä joka vuosi. Tämä on samalla osoitus legal tech -alueen kehittymisestä ja sen nopeasti kasvavista markkinoista. Työkalut kehittyvät jatkuvasti ja yhä nopeampaan tahtiin, joten toimittajien ja käyttäjien on pysyttävä ajan tasalla tarjolla olevista ratkaisuista. Päivä antoikin hyvän...

Google Sprintillä vauhtia CSI:n tuotekehitykseen

18. elokuuta 2017

Siinä neljä tekijää, jotka veivät CSI Helsingin digitoimisto Red & Bluen fasilitoimaan Google Sprint -työpajaan. Google Venturesin kehittämän sprinttimallin ideana on ratkaista yrityksen liiketoimintahaaste viikossa. Me haimme vastausta siihen, millainen työkalu tukisi parhaiten kiireisiä juristeja toimeksiantoihin liittyvissä kirjauksissa ja rutiineissa.

...

1 – 5 / 6