Hyvä asiakaspalvelu on yrityksen paras erottautumisvaltti

20. joulukuuta 2017

Mikä on sinun paras asiakaspalvelukokemuksesi?

Jokaiselle on tullut vastaan niin hyviä kuin huonojakin asiakaspalvelutilanteita. Valitettavan usein huonot kohtaamiset jäävät mieleen. Hyvät unohtuvat, elleivät ne ole todella hyviä. Pystytkö palauttamaan mieleesi, missä ja keneltä olet saanut poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua?

...

Legal Tech on kasvussa Pohjolassa

5. lokakuuta 2017

LegalWorksin nyt jo kolmatta kertaa järjestämä Nordic Legal Tech Day Tukholmassa on tuplannut osallistujamääränsä joka vuosi. Tämä on samalla osoitus legal tech -alueen kehittymisestä ja sen nopeasti kasvavista markkinoista. Työkalut kehittyvät jatkuvasti ja yhä nopeampaan tahtiin, joten toimittajien ja käyttäjien on pysyttävä ajan tasalla tarjolla olevista ratkaisuista. Päivä antoikin hyvän...

Google Sprintillä vauhtia CSI:n tuotekehitykseen

18. elokuuta 2017

Siinä neljä tekijää, jotka veivät CSI Helsingin digitoimisto Red & Bluen fasilitoimaan Google Sprint -työpajaan. Google Venturesin kehittämän sprinttimallin ideana on ratkaista yrityksen liiketoimintahaaste viikossa. Me haimme vastausta siihen, millainen työkalu tukisi parhaiten kiireisiä juristeja toimeksiantoihin liittyvissä kirjauksissa ja rutiineissa.

...

Lexpo ´17: onnistumisen avaimet asianajotoimialan survival gameen

20. kesäkuuta 2017

Asianajotoimialan Lexpo ’17 -innovaatiotapahtuma juristien ja teknologiatoimittajien parissa antoi ajateltavaa pitkäksi aikaa. Toimialan murros on väistämätön, ja asianajotoimistot joutuvat kehittämään toimintaansa menestyäkseen entistä kilpaillummilla markkinoilla.  

Asiakas on kuningas

Jordan Furlong totesi toimialan nykyisen murroksen lähtevän asiakkaasta. Digitalisaation myötä oikeudellisten palveluiden ostajat ovat entistä tietoisempia ja vaativampia. Vaaditaan sekä parempaa palvelua...